Libyen

View listings

libyen.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Libyen

Fastigheter till salu i Libyen

Libyen är en stat i Nordafrika. Libyen upptar den centrala delen av Nordafrika, med utsikt över Medelhavet runt Sirtebukta, är det fjärde största landet i Afrika, sjuttonde delen av världen. Den gränsar mot nordväst med Tunisien, i väster med Algeriet, i söder med Niger och Tchad, i sydöstra med Sudan, i öster med Egypten.

 Libyens ekonomi är beroende av oljebranschen, men genom åren har ekonomin och fastighetsmarknaden påverkats av en del politiska åtgärder från den libyska regeringen och genom lagstiftning som förhindrar egendom för leasingändamål.

Denna situation och den bestående instabiliteten efter revolutionen har lett till rädsla för investerare som har svårt att köpa fastigheter till salu i Libyen.

Efter revolutionen befann sig fastighetsmarknaderna i misshandel eftersom många tidigare ägare av beslagtagna marker kom tillbaka till press för reformen av fastighetslagar och krävde ersättning.

Utvecklingen av Libyens finanssektor har varit stillastående på grund av Libyens instabilitet, så idag är det särskilt svårt särskilt för låginkomst eller för små gäldenärer att få tillgång till bostadsfinansiering och ibland verkar det omöjligt att köpa fastigheter i Libyen.

Trots denna oattraktiva situation, särskilt i huvudstaden Tripoli, kommer investerare sannolikt att leta efter egendom till salu i Libyen

När det gäller områden i Tripoli är de bästa stadsdelarna att leta efter fastigheter till salu, Ben Ashour, Nofleen och Zawiat Dahmani. Här är priserna högre här och fastigheterna till salu ligger i allmänhet centralt, nära ambassader och utländska bostäder, men även på sjukhus och privata kliniker, liksom de bästa skolorna.

 

Om du letar efter en bostad till salu mer för turistbruk, med en trädgård och mer utrymme, är stadsdelarna Serraj och Janzour bäst. Bland egenskaperna till salu hittar du rymliga villor med trädgårdar, gräsmattor och till och med simbassänger.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 22066

Försäljning Villa, Libyen, Tripoli, عين زارة, بير الأسطى ميلاد/ مدرسة عبد المنعم رياض

600,933.89SEK
Försäljning
Villa

520 m²
villa till salu
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB